Roletna

Roletne su sačinjene od visoko kvalitetnih PVC ili aluminijumskih lamela, sa ili bez poliuretanske ispune koja je odlična termo izolacija, tako da imaju svojstvo održavanja prijatne temperature unutar prostora, a leti neutrališu efekat visokih temperatura dok zimi čuvaju toplinu vašeg prostora. Roletnama je moguće postići efekat totalnog zamračenja prostora čime ćete obezbediti zaštitu od sunca ali delimično i od buke, budući da poliuretan pored termo izolacionih svojstava ima i efekat zvučne izolacije.

Kutija roletne može biti spoljasnja ili unutrašnja u zavisnosti da li odaberete montažu iznad prozora u liniji zida ili na prozor gde se kutija nakon montaže vidi sa spoljašnje strane fasade.

Roletne takođe mogu biti jednokrilne ili dvokrilne, a po želji i sa elektromotorom.

PVC roletna

Garažna vrata

U saradnji sa našim partnerima u prilici smo da ponudimo i garažna vrata, rolo ili segmentna, sa ili bez motora na daljinsko upravljanje.

PVC garazna vrata

Komarnik

Fiksni, rolo komarnik

Potražnja za komarnicima, i rolo i fiksnim, je svake godine sve veća i uskoro će ovaj artikal postati neophodan poput roletni. Komarnici su proizvedenii od veoma kvalitetnih PVC ili aluminijumskih profila, sa visoko kvalitetnom fiberglas mrežom, koja je otporna na uticaj sunca i mehaničkih oštecenja. Proizvodimo ih kao fiksni ili rolo komarnik, koji mogu biti instalirani na prozor ili vrata, tako da Vam mogu obezbediti potpunu zaštitu od nepoželjnih insekata u letnjim mesecima.

Komarnik vrata

Komarnik vrata radimo od alu profila, u verziji sa ili bez PVC štoka u zavisnosti da li se montiraju na balkonska ili ulazna vrata, obzirom da kod ulaznih vrata postoji potreba za PVC štokom koji je vrsta odbojnika zbog kvake na vratima.

Prozorska daska

Podprozorske daske nudimo u boji ili od čisto belog PVC materijala u dimenzijama od 15 do 60 cm širine. Sve veća primena ovih proizvoda je razlog zašto smo posvetili pažnju pronalaženju kvalitetnog partnera koji ima široku paletu dimenzija u svom proizvodnom programu.

PVC prozorska daska