PROLine PVC sistemi

PROLine PVC sistemi d.o.o. je porodična firma koja postoji od 2007. godine. U našem prodajnom programu nalaze se PVC jednokrilni i dvokrilni prozori, balkonska, sobna i ulazna vrata, od stakla ili od ukrasnog panela.

Proline PVC sistemi su deo Euro Hram grupe i od početka saradnje njihov najveći distributer. Prodajna mreža se sastoji od preko 100 prodajnih mesta širom Srbije. Trenutno smo prisutni na šest prodajnih lokacija u Srbiji i to u Subotici, Novom Sadu, Veterniku, Inđiji, Somboru i Staroj Pazovi, a od maja meseca 2014. godine i u glavnom gradu Mađarske, Budimpešti. Naša prodajna mreža se sastoji i od saradnje sa građevinskim centrima, i na tu temu je u stalnom porastu. Od 2015 godine dobitnici smo Excellent SME sertifikata koji dodeljuje Privredna komora Srbije.

Naši prozori i vrata ce sačuvati toplotu Vašeg doma i u najhladnijim danima.

PVC profil

Sertifikat za okove

WINK HAUS sertifikat

Ispitivanje materijala

Prozori i vrata su proizvedeni u skladu sa najsavremenijim svetskim normama i standardima i poseduje sve sertifikate o kvalitetu i pouzdanosti.

Izveštaj o ispitivanju materijala Protocol of initial type test Declaration of performance

Sertifikati i standardi izrade

Garancija

Garancija se odnosi na proizvode kupljene u Proline PVC Sistemi d.o.o. Garancija važi samo u slučaju da je ugradnja izvršena od strane stručnog lica koje je ovlastilo preduzeće Proline PVC Sistemi d.o.o.Garancija u slučaju samostalne ugradnje /od strane drugog lica/ ne važi. Garancija bez garantnog lista ne važi. Kupac se svojim potpisom složio sa isporučenim kvalitetom, cenom, uslovima ugradnje i garancije.

Proline PVC Sistemi d.o.o. se obavezuje da će servisiranje/reklamaciju izvršiti u najkraćem mogućem roku. Garancija važi samo u slučaju pravilnog održavanja i rukovanja proizvodima. Garancija se ne odnosi na fizička oštećenja, lomove ili bilo koje stanje prouzrokovano nestručnim rukovanjem. Garancija na sve naše proizvode se odnosi samo na prostorije stambene kategorije i ne važi za poslovne objekte, radionice, prodavnice, butike, radnje i sl.

Garancija važi samo u slučaju da je overena i potpisana od strane i servisera i Kupca. Garancija u trajanju od 3 godine za okove, odnosno 10 godina za profile važi od datuma ugradnje navedenog na poledjini garantnog lista.