Politika privatnosti

Ažurirano: 13. aprila 2020.

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke prikupljanja, korištenja i otkrivanja Vaših podataka kada koristite Uslugu i govore vam o vašim pravima na privatnost i o tome kako vas zakon štiti.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge prihvaćate prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi kojih je početno slovo s velikim slovom imaju značenja definirana u sljedećim uvjetima.

Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira pojavljuju se u jednini ili množini.

definicije

Za potrebe ove politike o privatnosti:

 • Mislite na pojedinca koji pristupa ili koristi Uslugu ili na tvrtku ili drugu pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi Uslugu, ako je primjenjivo.

 • Tvrtka (koja se u ovom Ugovoru naziva "tvrtka", "mi", "nas" ili "naša") odnosi se na PROLine PVC sisteme doo, Jovana Mikića 194 b, 24000 Subotica, Srbija.

 • Podružnica znači subjekt koji kontrolira, kontrolira ili je pod zajedničkom kontrolom sa strankom, pri čemu "kontrola" znači vlasništvo nad 50% ili više dionica, vlasnički udjel u kapitalu ili drugim vrijednosnim papirima koji imaju pravo glasa za izbor direktora ili drugog upravljačkog tijela ,
 • Račun znači jedinstveni račun kreiran za vas radi pristupa našoj usluzi ili dijelovima naše usluge.
 • Web stranica odnosi se na PROLine PVC sisteme, dostupne s http://proline-pvc.rs
 • Usluga se odnosi na internetsku stranicu.
 • Zemlja se odnosi na: Srbiju
 • Pružatelj usluga znači bilo koja fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime Društva. Odnosi se na treće tvrtke ili pojedince zaposlene u Društvu radi olakšavanja usluge, pružanja usluge u ime Društva, izvršavanja usluga vezanih za uslugu ili pružanja pomoći Društvu u analizi načina korištenja usluge.

 • Usluga društvenih medija treće strane odnosi se na bilo koju web stranicu ili bilo koju web lokaciju društvene mreže putem koje se korisnik može prijaviti ili otvoriti račun za upotrebu usluge.
 • Osobni podaci su svaki podaci koji se odnose na identificiranog ili prepoznatljivog pojedinca.

 • Kolačići (eng. Cookies) su male datoteke koje se na vašem računalu, mobilnom uređaju ili bilo kojem drugom uređaju postavljaju na web mjesto, a sadrže podatke o vašoj povijesti pregledavanja na toj web stranici među mnogim njezinim uporabama.
 • Podaci o upotrebi odnose se na podatke prikupljene automatski, bilo generirane uporabom usluge ili iz same servisne infrastrukture (na primjer, trajanje posjeta stranici).

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge, možemo tražiti da nam pošaljete određene osobne podatke pomoću kojih vas možemo kontaktirati ili identificirati. Podaci koji se mogu osobno identificirati mogu obuhvaćati, ali nisu ograničeni na:

 • Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi automatski se prikupljaju tijekom upotrebe Usluge.

Podaci o upotrebi mogu sadržavati podatke poput adrese internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrste preglednika, verzije preglednika, stranice naše usluge koju posjećujete, vremena i datuma posjete, vremena provedenog na tim stranicama, jedinstvenog uređaja identifikatora i ostale dijagnostičke podatke.

Kada pristupite usluzi putem ili putem mobilnog uređaja, možemo prikupljati određene podatke automatski, uključujući, ali ne ograničavajući se na vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vaš mobilni uređaj operativni sustav, vrstu preglednika mobilnog interneta koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Također možemo prikupljati podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu uslugu ili kada Usluzi pristupite putem ili putem mobilnog uređaja.

Tehnologije i kolačići za praćenje

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranjivanje određenih podataka. Korištene tehnologije praćenja su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge.

Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Kolačići mogu biti "Trajni" ili "Sesijski" kolačići. Trajni Kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada se odjavite izvan mreže, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite web preglednik.

Koristimo i sesije i trajne kolačiće za potrebe navedene u nastavku:

 • Potrebni / esencijalni kolačići

  Vrsta: Kolačići za sjednice

  Upravlja: Nas

  Svrha: Ovi Kolačići neophodni su za pružanje usluga dostupnih putem Web stranice i omogućavanje korištenja nekih njegovih značajki. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažnu upotrebu korisničkih računa. Bez ovih kolačića ne mogu se pružiti usluge koje ste zatražili, a ove kolačiće koristimo samo za pružanje tih usluga.

 • Pravila o kolačićima / Obavijest o prihvaćanju kolačića

  Vrsta: Trajni kolačići

  Upravlja: Nas

  Svrha: Ovi Kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili upotrebu kolačića na web mjestu.

 • Kolačići funkcionalnosti

  Vrsta: Trajni kolačići

  Upravlja: Nas

  Svrha: Ovi Kolačići nam omogućuju sjećanje na vaše odluke koje koristite prilikom korištenja web stranice, poput pamćenja podataka o prijavi ili jezičnih postavki. Svrha ovih kolačića je pružiti vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke prilikom svakog korištenja web stranice.

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima, posjetite našu Politiku o kolačićima.

Upotreba vaših osobnih podataka

Tvrtka može koristiti Osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Pružiti i održavati našu uslugu , uključujući praćenje korištenja naše usluge.
 • Da biste upravljali svojim računom: vodite registraciju kao korisnika Usluge. Osobni podaci koje dajete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcijama Usluge koje su vam dostupne kao registrirani korisnik.
 • Za izvršenje ugovora: razvoj, poštivanje i preuzimanje ugovora o kupnji proizvoda, predmeta ili usluga koje ste kupili ili bilo kojeg drugog ugovora s nama putem Usluge.
 • Da vas kontaktiramo: Da bismo vas kontaktirali e-poštom, telefonskim pozivima, SMS-om ili drugim jednakim oblicima elektroničke komunikacije, kao što su push obavijesti mobilne aplikacije u vezi s ažuriranjima ili informativnom komunikacijom koja se odnosi na funkcionalnosti, proizvode ili ugovorene usluge, uključujući sigurnosna ažuriranja, kad je potrebno ili razumno za njihovu provedbu.
 • Da bismo vam pružili vijesti, posebne ponude i opće informacije o ostalim proizvodima, uslugama i događajima koje nudimo slične su onima koje ste već kupili ili pitali, osim ako niste odlučili ne primati takve podatke.
 • Da biste upravljali svojim zahtjevima: Da prisustvujete i upravljate svojim zahtjevima prema nama

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim situacijama:

 • S Davateljima usluga: Možemo dijeliti vaše osobne podatke s Davateljima usluga kako bi nadzirali i analizirali upotrebu naše usluge, kako bi vas kontaktirali.
 • Za poslovne transfere: Možemo dijeliti ili prenositi vaše osobne podatke u vezi s ili tijekom pregovora bilo kojeg spajanja, prodaje imovine Društva, financiranja ili stjecanja cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.
 • S povezanim tvrtkama : Vaše podatke možemo podijeliti s našim podružnicama, a u tom slučaju od njih ćemo zahtijevati da poštuju ove Pravila o privatnosti. Pridružena društva uključuju naše matično društvo i sve ostale podružnice, zajedničke poduhvate ili druge tvrtke koje mi kontroliramo ili koje su pod zajedničkom kontrolom s nama.
 • S poslovnim partnerima: Možemo dijeliti vaše podatke s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.
 • S drugim korisnicima: kada dijelite osobne podatke ili na bilo koji drugi način komunicirate na javnim područjima s drugim korisnicima, takve bi informacije mogli vidjeti svi korisnici i mogu se javno distribuirati vani. Ako komunicirate s drugim korisnicima ili se registrirate putem usluge socijalnih medija treće strane, vaši kontakti na usluzi društvenih medija treće strane mogu vidjeti vaše ime, profil, slike i opis vaše aktivnosti. Slično tome, drugi će korisnici moći pregledavati opise svoje aktivnosti, komunicirati s vama i pregledavati vaš profil.

Zadržavanje vaših osobnih podataka

Tvrtka će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Vaše ćemo osobne podatke zadržati i koristiti ih u mjeri koja je potrebna kako bismo ispunili naše zakonske obveze (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), riješiti sporove i provoditi naše pravne ugovore i pravila.

Tvrtka će također zadržati podatke o korištenju za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi uglavnom se čuvaju kraće vremensko razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge ili ako smo zakonski obvezni te podatke čuvati u dužem vremenskom razdoblju.

Prijenos vaših osobnih podataka

Vaši podaci, uključujući Osobne podatke, obrađuju se u operativnim uredima tvrtke i na bilo kojim drugim mjestima gdje se nalaze stranke uključene u obradu. To znači da se te informacije mogu prenijeti - i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, provincije, države ili druge državne nadležnosti u kojima se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon čega slijedi vaše podnošenje takvih podataka predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Tvrtka će poduzeti sve razumne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa na siguran način i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i da se prijenos vaših osobnih podataka neće dogoditi organizaciji ili zemlji, osim ako nema odgovarajuće kontrole uključujući sigurnost Vaši podaci i ostali osobni podaci.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Poslovne transakcije

Ako je Društvo uključeno u spajanje, kupnju ili prodaju imovine, Vaši se osobni podaci mogu prenijeti. Poslat ćemo obavijest prije prijenosa vaših osobnih podataka i podložiti ih drugim Pravilima o privatnosti.

Provedba zakona

Pod određenim okolnostima, od Društva se može zahtijevati otkrivanje vaših osobnih podataka ako to zahtijeva zakon ili odgovor na valjane zahtjeve državnih tijela (npr. Suda ili vladine agencije).

Ostali zakonski zahtjevi

Tvrtka može otkriti Vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takva akcija potrebna kako bi:

 • Ispuniti zakonsku obvezu
 • Zaštitite i branite prava ili imovinu Društva
 • Spriječite ili istražite moguće zloupotrebe u vezi s Uslugom
 • Zaštitite osobnu sigurnost korisnika Usluge ili javnosti
 • Štiti od pravne odgovornosti

Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Dječja privatnost

Naša se služba ne obraća nikome mlađem od 13 godina. Svjesno ne prikupljamo podatke za osobnu identifikaciju od osoba mlađih od 13 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dostavilo osobne podatke, molimo vas Kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupljali Osobne podatke od osoba mlađih od 13 godina bez ovjere roditeljskog pristanka, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Ako se trebamo osloniti na suglasnost kao pravni temelj za obradu vaših podataka, a vaša zemlja zahtijeva pristanak roditelja, mi možemo tražiti pristanak vašeg roditelja prije nego što prikupimo i koristimo te podatke.

Linkovi na druge web stranice

Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice koje mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete usmjereni na web mjesto te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Pravila o privatnosti svake stranice koju posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge trećih strana.

Promjene u ovim Pravilima o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažuriramo datum "Posljednje ažuriranje" na vrhu ove politike o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ovu Politiku o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti na snazi ​​su kad su objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o kolačićima, možete nas kontaktirati posjetom stranicu za kontakt na našoj web stranici.