PROLine PVC sistemi

PROline PVC sistemi Kft. egy családi vállalkozás, amely 2007 óta működik. Az értékesítési programunkat PVC szimpla és dupla ablakok, erkélyajtók, belső és bejárati ajtók (üveges vagy díszitő panelból) képezik.

“PROLine PVC sistemi” az “Euro Hram” csoportnak a tagja és legnagyobb viszonteladó. Eladási hálózat több mint 100 eladó helyből ál egész Szerbiában. Pillanatban négy telep helyünk van Szerbiában: Szabadka, Újvidék, Veternik, Inđija, Zombor és Ópázova, 2014. májusától pedig Budapesten is megnyitotunk. Kapcsolatot tartunk épÍtó anyag kereskedelni központokkal, és azok keresztűl növelünk eladási hálozatunkat. 2015 évben megkaptunk Excellent SME tanúsítványt Szerb Kereskedelmi és Iparkamara-tól.

Ablakaink és ajtóink megőrzik az otthonuk melegségét a leghidegebb napokban is.

PVC profil

Készletek tanúsítványai

WINK HAUS tanúsítványai

Anyagvizsgálás

Az ablakok és ajtók gyártása megfelel a legújabb nemzetközi normák és szabványok, valamint minden minőségi bizonyítványt és a megbízhatóságot tartalmaz.

Jelentés az anyagellemzésről Protocol of initial type test Declaration of performance

Tanúsítványok és szabványok fejlesztése

Szavatosság

A szavatosság Proline PVC sistemi doo –ban vásárolt termékekre vonatkozik. A garancia csak akkor érvényes, ha a telepítést szakképzett személy Proline PVC sistemi doo által felhatalmazott személy végezte. Önálló telepítés / másik fő telepitése/ esetében a garancia nem érvényes. Garancia a garancia tanúsítvány nélkül nem érvényes. A vevő, saját aláirásával egyezik a kiszálitott minőséggel, árral, telepitési feltételekkel és garanciával.

Proline PVCsistemi d.o.o. elkötelezett hogy a javitást/reklamációt lehető leghamarabb elvégzi, A garancia csak a termékek megfelelő karbantartás és kezelése esetében érvényes. A garancia nem vonatkozik fizikai károsodásokra, törésekért vagy bármilyen állapotokért melyeket nemmegfelelő kezelés okozta.

A garancia csak abban az esetben érványes, ha karbantartó és vevő áltan van aláirva és hitelesitve. A jótállási idő 3 év vasalatokra, valamint 10 év a profilokra, a telepités napjától számolva, amelyet a garancialevél hátoldalán tüntetik fel.